Produkty pro recept špinavých sklenek (11)

Tymián (100g) - Dávkovací dózy

Tymián (100g) - Dávkovací dózy

Téměř žádné jídlo nezíská na chuti bez použití tymiánu, ale obzvlášť se hodí pro pokrmy ze Středomoří. Kořenící tymián má silnou kořeněnou vůni a chutná bylinkově-aromaticky, s jemnou, pepřovou ostrostí. Tymián lze vařit a tím se uvolní jeho plné aroma. Chuťově se kořenící tymián dobře snáší s bobkovým listem, muškátovým oříškem, rozmarýnem a šalvějí. Také posiluje jejich vlastní chuť, aniž by dominoval. Tymián se skvěle hodí k grilovanému masu, rybám a ragú. Můžeš ho také nejlépe použít v mediteránních zeleninových pokrmech s rajčaty, lilky, bramborami, cuketou a paprikou. A navíc pro středomořskou kuchyni, polévky a dušená jídla. Obsah: 100,00 g Číslo výrobku: 206102
Coleus forskohlil (Plectranthus Barbatus)

Coleus forskohlil (Plectranthus Barbatus)

Coleus je známý jako spalovač tuků. Doplňky stravy nejsou léky, nemohou nahradit pestrou stravu. Nedoporučuje se překračovat doporučenou denní dávku. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy, ani pro děti mladší 12 let. Osoby s patologiemi by měly konzultovat odborníka na zdraví. Skladujte na suchém místě, chráněném před světlem.
Cranberry Cut 1000G

Cranberry Cut 1000G

Ovoce brusinky je bohatým zdrojem vitamínů (C, B, E, K), minerálů (sodík, draslík, fosfor, vápník, hořčík, mangan, železo), vlákniny, organických kyselin, karotenoidů, flavonoidů, tříslovin a pektinů. Brusinka neztrácí své vlastnosti během tepelného zpracování, takže pro zdravotní přínosy můžete konzumovat její přípravky, které nejsou tak kyselé jako čerstvé ovoce brusinky. Brusinka velmi dobře funguje v prevenci recidiv infekcí močových cest. Okyseluje moč, což vede k usmrcení bakterií nacházejících se v močovém měchýři. Kromě toho kyseliny obsažené v brusinkách snižují bakteriální adhezi, díky čemuž jsou vylučovány močí. Kyseliny obsažené v brusinkách jsou účinné v prevenci a léčbě ledvinových kamenů. Sušená brusinka také zabraňuje onemocnění dásní a tvorbě plaku. Brusinka má silné antioxidační vlastnosti.
Jahoda Rybíz - ČERVENÉ OVOCE

Jahoda Rybíz - ČERVENÉ OVOCE

{"Préparée avec 55 g de fruits pour 100 g de produit fini.":"Připraveno s 55 g ovoce na 100 g hotového výrobku.","Dont sucres 43 g":"Z toho cukry 43 g","Ingrédients et allergens:":"Složení a alergeny:","Poids:335g":"Hmotnost: 335 g","Glucides 57 g":"Sacharidy 57 g","Mat ères grasses < 0.5 g":"Tuky < 0,5 g","Dont acides gras saturés < 0.1 g":"Z toho nasycené mastné kyseliny < 0,1 g","Teneur totale en fruits:":"Celkový obsah ovoce:","Fraise, rhubarbe, sucre, jus de citron, gélifiant: pectines de pomme.":"Jahoda, rebarbora, cukr, citronová šťáva, zahušťovadlo: jablečné pektiny.","Energie 995/234 kJ kcal":"Energie 995/234 kJ kcal","Sel 0.01 g":"Sůl 0,01 g","Proteins 0.6 g":"Bílkoviny 0,6 g","Valeurs nutritionnelles moyennes pour 100g":"Průměrné nutriční hodnoty na 100 g","La texture de la confiture de fraise et de rhubarbe établit un équilibre entre l’onctuosité et la texture naturelle des morceaux de fruits. Cela préserve l’authenticité des ingrédients, vous permettant de savourer la délicieuse combinaison de fraise et de rhubarbe à chaque bouchée.":"Textura jahodové a rebarborové marmelády vytváří rovnováhu mezi krémovostí a přirozenou texturou kousků ovoce. To zachovává autenticitu ingrediencí a umožňuje vám vychutnat si lahodnou kombinaci jahod a rebarbory v každém soustu.","UGS:3 455 149 000 720":"UGS: 3 455 149 000 720"}
Pikantní Klobásový Rougail - Pivovar

Pikantní Klobásový Rougail - Pivovar

Vychutnejte si toto lahodné Rougail s klobásami Montbéliard a chili L’Oiseau z Réunionu ve dvou. Inspirováno nejlepšími pivovary, tento recept neobsahuje barviva, umělé aroma ani konzervanty.
Divoké Salicornes v Octě a Koření - NÁPADY NA DÁRKY

Divoké Salicornes v Octě a Koření - NÁPADY NA DÁRKY

Solenka, přírodní, divoký a originální produkt, se připravuje jako koření a v octě v podobě skleniček, podobně jako okurky, což jí dává běžný název "mořské okurky". Její osvěžující, kyselá a jodová chuť potěší i ty nejnáročnější gurmány. Sbírány již na začátku sezóny, v měsíci květnu, divoké solenky jsou koncentrátem stopových prvků, nezbytných pro dobré zdraví. Jejich mladé výhonky, konzervované v octě, si zachovávají svou křupavost a tak zvláštní chuť, která je velmi ceněna gastronomi. Sbírány a ukládány ručně. SKU:SALINAT
Slané Snacky - s & bez Masa

Slané Snacky - s & bez Masa

Vegetariánské až vydatné, klasické až rafinované náplně
Tribulus Terrestris - Sušená bylina

Tribulus Terrestris - Sušená bylina

Mountain Rose Bulgaria Ltd je výrobce a velkoobchodník s 100 % surovinou bulharských divokých sušených bylin, jako je bylina tribulus terrestris. Dodáváme tento produkt našim zákazníkům po celém světě, velkoobchodně. Pokud máte zájem, neváhejte nás kontaktovat. Budeme vám k dispozici!
Estragonová hořčice - Pistous a bylinkové hořčice

Estragonová hořčice - Pistous a bylinkové hořčice

Naše hořčice s estragonem je pečlivě vyrobena kombinací vysoce kvalitních hořčičných semínek a jemně vybraného estragonu. Hořčičná semínka jsou pečlivě mleta, aby se dosáhlo krémové textury, a poté jsou smíchána s estragonem, čímž se uvolní všechny jeho jemné vůně. Tato subtilní fúze vytváří hořčici s mocnou a vyváženou chutí, kde je pálivost hořčice zjemněna bylinkovými a anýzovými tóny estragonu. Přidejte výbuch chutí do svých pokrmů s naší hořčicí s estragonem. Její pikantní a voňavý charakter se skvěle hodí k masům, rybám, grilované zelenině, sendvičům a zálivkám. Její výrazná vůně estragonu dodává vašim kulinářským přípravám další chuťovou dimenzi, aby probudila vaše chuťové pohárky a přinesla do vašich jídel nádech originality. Reference: AR804043 Ean13: 3760306804043
Petržel (20g) - Byliny

Petržel (20g) - Byliny

Petržel je nádherně čerstvá, aromaticky kořeněná a má mírně hořkou chuť. Často se používá také jen k ozdobení pokrmů. Je to univerzální bylinka, zejména v domácí a francouzské kuchyni. Aromatická vůně petržele okouzluje čerstvým bylinkovým buketem s kořeněným, muškátovým nádechem. Listy a stonky obsahují dokonce více vitamínu C než citrusové plody. Taboulé z Orientu, provensálské pistou, frankfurtské zelené omáčky – z bývalé jednoduché polévkové bylinky se vyvinulo mezinárodně oblíbené koření. Petržel dodává téměř všem slaným pokrmům vyváženou základní chuť. Studené pokrmy jako saláty, vejce, syrová zelenina a dipy na bázi tvarohu, čerstvého sýra nebo jogurtu získávají s trochou petržele kořeněně čerstvý závěr. Ale také teplé pokrmy jako světlé omáčky, rybí přípravy, drůbež a náplně do pečeně.
Tymián (20g) - Byliny

Tymián (20g) - Byliny

Téměř žádné jídlo nezíská na chuti bez použití tymiánu, ale obzvlášť se hodí pro pokrmy ze Středomoří. Kořeněný tymián má silnou kořeněnou vůni a chutná hořce-aromaticky, s jemnou, pepřovou ostrostí. Tymián lze vařit a tím se uvolní jeho plné aroma. Chuťově se kořeněný tymián dobře snáší s bobkovým listem, muškátovým oříškem, rozmarýnem a šalvějí. Také posiluje jejich vlastní chuť, aniž by dominoval. Tymián se skvěle hodí k grilovanému masu, rybám a ragú. Můžeš ho také nejlépe použít v mediteránních zeleninových pokrmech s rajčaty, lilky, bramborami, cuketou a paprikou. A navíc do středomořské kuchyně, polévek a dušených pokrmů. Obsah: 20,00 g Číslo artiklu: 206614